Oops.

Glömde visst bort det här med att skriva upp mat. Det har ju liksom varit ungefär samma sak varje dag. Igår åt jag dock en näve jordnötter till middag och kände mig ganska nöjd med det.

Annars då? Jo, jag är inne på dag 12 nu. Jag känner mig svag och orkeslös ganska ofta, men jag tror att det är för att jag äter för lite. Upptäckte också att nästan allt fett jag får i mig är från mjölkprodukter, måste nog börja hitta åtminståne någon annan fettkälla. Typ avocado, förstår inte att jag inte har köpt avocado än. Jag har ännu inte fått tag på en våg och jag har helt glömt bort att mäta mig, så jag vet liksom inte riktigt hur jag ligger till viktmässigt. Jag kom i mina tajta jeans härom dagen, men det säger inte så mycket med tanke på att jag inte har burit byxor på ett halvår eller så. På midsommar ska jag hem till Vallentuna, så då ska jag väga mig. Hoppas att mer än två veckors LCHFande har gjort någon synlig skillnad då.

Veckans fusk: tog en cider på krogen i fredags. Jag stod i baren och tänkte mig inte för, det gick av gammal vana. Inte bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0